Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Belgische voetbaldag 27 maart

[06/04] Gepubliceerd namens de Jeugdcommissie

Al vroeg in de ochtend arriveerden de spelers van de JO7 op sportpark De Slatert, gebracht door vader, moeder, oma of opa. De organisatie van deze anders-dan-anders-voetbaldag was in handen van de commissie Winteractviteiten van VIOS ’38 en zij had een aantal sensationele voetbalspellen op de kop weten te tikken bij spelgigant FunPro uit Beugen. Spectaculaire spellen met een knipoog naar voetbal.

Voor de kleinste voetballertjes waren de voetbalspellen wat meer gericht op behendigheid, voor de oudere jeugd waren er spellen met wedstrijdvormen. Zij genoten van bumpervoetbal, waarbij iedere speler -geheel in coronastijl- in zijn eigen bubbel zat. Zij speelden kleedjesvoetbal -waarbij alle spelers zich in een kleedje hulden, waardoor het meer op balgevoel voetballen werd- en boardingvoetbal. Bij het levend tafelvoetbal werden de voetbalschoenen verruild voor sokken. Tussendoor kon met speedsoccer geprobeerd worden de bal zo hard mogelijk in het doel te schieten.

Financieel werd de dag mede mogelijk gemaakt door Toxandria, VIOS ‘38 en enkele sponsoren. Bedankt daarvoor. Ook een woord van dank aan de organisatie voor deze sportieve dag!

Klik op onderstaande link om de foto’s te bekijken.

https://jalbum.net/nl/browse/user/album/2008347