Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Clubicoon Frans Fransen overleden

[22/03] Gepubliceerd namens het Bestuur

 

Zondag 22 maart heeft erelid Frans Fransen de oneerlijke strijd tegen zijn ziekte verloren.
Tot aan de laatste minuut heeft Frans gevochten. Kenmerkend deed hij dit met een ongelooflijke positieve instelling en tot op laatst met een grote dosis humor.
Frans is al 59 jaar lid van Vios’38. Hij begon als 10-jarige jongen en heeft alle jeugdelftallen doorlopen. Bij de senioren heeft de creatieve middenvelder diverse kampioenschappen mogen meemaken. Frans was erg actief binnen de club; jarenlang is hij jeugdleider/trainer geweest van diverse elftallen. Ook zat hij lange periode in het jeugdbestuur van Vios’38.
Later was Frans nauw betrokken bij het veteranenteam, waarvan de uitjes naar Engeland een groot feest waren. Frans was prominent aanwezig om het vooral gezellig te hebben met de mannen, maar er moest ook gewonnen worden!
Samen met Lenie, Aaron en Luc was hij altijd op het voetbalveld te vinden. Allemaal droegen ze hun steentje bij als vrijwilliger. Zoons Aaron en Luc zijn ook nu nog geheel in lijn met Frans zeer actief als vrijwilliger.
Zolang zijn ziekte het heeft toegelaten was hij bij wedstrijden van Aaron en Luc aanwezig en als lid van de K-side bij Vios 1.

Frans we zullen je gaan missen, een groot man met een Geel Zwart Vios hart.
Wij wensen Lenie, Aaron & Maressi en Luc & Evelien heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.

Namens alle leden
Bestuur Vios’38