Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Dringende oproep!

[16/06] Gepubliceerd namens de Jeugdcommissie

Dringende oproep!

Het voetbalseizoen 2018-2019 zit er weer op; een heel succesvol seizoen met kampioenschappen voor vier VIOS’38-teams (tweede, derde, JO15-1 en JO13-1) en op 2de Pinksterdag als kers op de taart ook nog de promotie van het eerste elftal naar de vierde klasse. Een seizoen waarin weer heel veel vrijwilligers wekelijks klaar stonden om alles in goed banen te leiden. Vrijwilligers die we heel dankbaar zijn, maar waar we er helaas nog een paar te weinig van hebben. Voor het komende seizoen is VIOS’38 nog op zoek naar mensen die ook hun steentje zouden willen bijdragen. Dit kan als kantinevrijwilliger op een paar zaterdagen, als hulptrainer bij een jeugdteam, als hulpleider/grensrechter op de zaterdagen, als jeugdscheidsrechter tijdens thuiswedstrijden, maar ook zou het mooi zijn als er meer mensen beschikbaar zouden zijn om op zaterdagen bij de papiercontainer te helpen.

Op dit moment is de jeugdafdeling druk bezig met het invullen van trainers/leiders bij de diverse jeugdteams. Helaas moeten we nu constateren dat het er op dit moment naar uitziet dat sommige teams niet twee, maar slechts één keer in de week zouden kunnen trainen, bij gebrek aan (hulp)trainers. Bovendien streven we ernaar om tijdens elke training met minimaal twee trainers voor een groep te staan.

Dus heb je zin en tijd: meld je aan als vrijwilliger! Samen komen we dan zeker tot een passende invulling. Opgeven kun je via het volgende e-mailadres voorzitter.jeugd@vios38.nl of spreek Frank Hubers rechtstreeks even aan.