Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Henk Verberk is onze clubman 2018

[02/11] Gepubliceerd namens het Bestuur

Tijdens de algemene ledenvergadering op 26 oktober 2018 is Henk Verberk benoemd tot Clubman 2018 van Vios’38.

Henk is een man die al jarenlang allerlei activiteiten voor ons doet.

Henk was in zijn jeugdjaren jeugdspeler en is daarna senior speler geweest bij de senioren en de veteranen. Daarna is Henk jeugdleider en jeugdtrainer geweest. Ook nadat zijn zoon Erik met voetbalde stopte (om zijn muziekkwaliteiten meer te ontplooien) is Henk gewoon doorgegaan als jeugdleider, trainer maar ook scheidsrechter. En dat laatste doet hij nog steeds.

Maar naast de voetbalactiviteiten is Henk ook lid van ”Stichting Sportpark de Slatert” die verantwoordelijk is voor het instant houden van onze mooie sportpark. Ook bij de privatisering heeft Henk advies gegeven.  Henk heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de inrichting van de toegang tot de club en heeft hij, samen met Wim Kuijpers en de groenploeg, vorig jaar de sproei-installatie aangelegd.

Henk is ook nog lid van de PR-Commissie en verantwoordelijk voor de contacten met de pers en het plaatsen van persberichten.

De laatste jaren zorgt Henk samen met zijn echtgenote Trudy voor het wassen van de shirts van een aantal senioren teams.

Uit het bovenstaande blijkt dat Henk, ondanks dat hij al jaren geleden  in Boxmeer is gaan wonen een echt Vios’38 hart heeft.

Wij zijn Henk erkentelijk wat hij allemaal voor Vios’38 heeft betekent en zijn blij dat Henk heeft aangegeven dat hij hiermee gewoon doorgaat.

Het bestuur van Vios’38