Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Jeugd VIOS ’38 op bezoek bij VITESSE Arnhem.

[03/02] Gepubliceerd namens wintercie jeugd

VIOS jeugd in Gelredome!!!

Afgelopen zaterdag zijn we met de jeugdafdeling naar de wedstrijd VITESSE – Heerenveen geweest.

Met 2 bussen, bijna 90 jongens en meisjes,  gingen we naar het Gelredome in Arnhem om deze wedstrijd te gaan bekijken.

We waren mooi op tijd daar om nog even rustig de warming-up te bekijken of onze inwendige mens te voorzien van eten en drinken.

Na een prachtige wedstrijd met een zinderend slot waar iedereen zijn eigen bedenkingen bij had, zeker de  “harde” VITESSE supporter moesten we weer terug naar ons Beugen alwaar we rond de klok van 21:45 uur weer aanwezig waren.

Na de prijsuitreiking van de mooiste 3 uitgedoste supporters ging iedereen met een grote glimlach naar huis, ondanks het 2-2 gelijkspel.

Club van 50 bedankt voor de bijdrage die dit mooie uitje mogelijk heeft gemaakt en natuurlijk ook een bedankje naar de jongens van de wintercie die dit georganiseerd hebben evenals de andere winteraktiviteiten de afgelopen weken, zeer bedankt voor de mooie diverse aktiviteiten zoals speedsoccer toernooi, spellenmorgen, darttoernooi, FIFA 19 toernooi en natuurlijk deze wedstrijd.

Al deze winteraktiviteiten zouden zeker niet mogelijk zijn geweest zonder de bijdrages van de CLUB VAN 50. daarom nogmaals een bedankje aan alle leden van de Cv50. Hopelijk stemmen jullie komend jaar weer op onze leuke aktiviteiten.

Ben je nog geen lid van de Cv50 en draag je de jeugd een warm hart toe, wordt dan lid voor €50,- per jaar. De jeugd heeft de toekomst en wordt door de Cv50 gesteund zodat wij dit mogelijk kunnen maken.