Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Rabobank Clubkas Campagne

[06/09] Gepubliceerd namens de TC-Jeugd

Alle leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mogen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op hun favoriete clubs. De stemperiode loopt van maandag 10 september tot en met vrijdag 28 september. Je kunt via https://www.clubkascampagne.nl/lvcm/clubkascampagne?c=context+&ra_resize=yes&ra_toolbar=yes&ra_menubar=yes je stem uitbrengen met de unieke inlogcode die je hebt ontvangen van de Rabobank. Je mag in totaal 5 stemmen uit brengen waarvan 2x op onze mooie club Vios’38.

Ons doel:
Het is belangrijk om lol te beleven aan voetbal. Daarom is een aantal jaar geleden de VIOS’38 Meulensteen Campus in het leven geroepen: o.a. begeleiding (jeugd)trainers en ’n pedagogische aanpak zorgen voor plezier, ontwikkeling en zelfvertrouwen bij de jongens, meisjes én trainers van onze vereniging! Nu gaan we hier nog uitgebreider mee aan de slag. Zo gaan we bezig met een nieuwe opzet technische en pedagogische begeleiding én introduceren we de “Connected Football” App. Met deze app krijgen de spelers en speelsters oefenstof en filmpjes met oefeningen om ook thuis, en met elkaar te oefenen buiten de trainingstijden van Vios’38. Beweging is goed voor de gezondheid en we hopen op deze manier de jongens en meisjes nog meer in beweging te krijgen.

Vraag ook aan vrienden, familie, kennissen, buren etc. die lid zijn van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen om te stemmen op Vios’38! Hoe meer stemmen, hoe mooier het financiële resultaat voor de club is.

Breng je stem uit en steun onze club!

Alvast bedankt namens de jeugd en het bestuur van Vios’38.