Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Richard Bindels onze nieuwe technisch coördinator bij de jeugd van Vios’38

[23/04] Gepubliceerd namens de TC-Jeugd

Beste leden,

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat Richard Bindels “Technisch Coördinator” wordt van Vios’38 bij de jeugd.
Dit betekent dat hij voor een belangrijk deel de taken van 4Skills gaat overnemen.
Deze hebben met name betrekking op het ervoor zorgen dat de Meulensteen Methode de rode draad door onze jeugdopleiding blijft.
Daarbij zal Richard, samen met de Technische Commissie, gaan zorgen voor het jaarlijks technisch beleidsplan, oefenstof, ondersteunen van de trainers en coachen op trainingsavonden en wedstrijddagen.
Er zal ook aandacht geven aan specifieke technische trainingen. De exacte invulling hiervan zal nog nader bepaald gaan worden.
Natuurlijk zal er ook aandacht blijven voor pedagogische opleiding van trainers en leiders zoals we de laatste jaren al hebben gedaan. Indien nodig kunnen we een beroep doen op Arnoud Jonker van 4 Skills die dit de laatste jaren al uitstekend verzorgd heeft.
Als laatste zullen we vanaf komend seizoen waarschijnlijk gebruik gaan maken van de App “Connected Football”.

Mede op verzoek van Richard zal hij vanaf 1 mei met de voorbereiden werkzaamheden en het testen en inrichten van de app beginnen, zodat wij in het nieuwe seizoen voortvarend kunnen starten. Ook zal Richard de komende maanden al gaan overleggen met trainers en leiders van onze jongens-en meisjesteams om hun wensen zo goed mogelijk in te kunnen vullen.

Wij zijn blij dat we deze functie met een ervaren trainer uit ons eigen dorp kunnen invullen en zijn ervan overtuigd dat we de technische- en pedagogisch opleiding op een nog hoger niveau kunnen brengen.
Wij wensen Richard samen met de technische jeugdcommissie, de leiders en trainers heel veel plezier en succes met de samenwerking.

Namens de Technische Commissie Jeugd en de Jeugdcommissie.
Marcel, Fons, Frank en Arno