Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Samenwerking jeugdafdelingen van VIOS’38 en Toxandria.

[31/01] Gepubliceerd namens de TC-Jeugd

Namens Jeugdcommissie, TC Jeugd en Bestuur delen wij mede, dat de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van VIOS’38 en Toxandria weer wat verder is binnen het afgesproken stappenplan.

In seizoen 2018-2019 zal de Jeugd Onder 19 van VIOS’38 en Toxandria in één team deelnemen aan de competitie.
Daarbij zal er één keer per week in Beugen en één keer in Rijkevoort getraind worden. De wedstrijden zullen een half seizoen in Beugen (in het shirt van VIOS’38) en een half seizoen in Rijkevoort (in het shirt van Toxandria) plaatsvinden.
De trainers en leiders zullen evenredig verdeeld worden.

Zowel Toxandria als VIOS’38 willen het voetbal in beide dorpen voor alle kinderen mogelijk blijven maken; daarbij is fusie niet het uiteindelijke doel. Het doel is om ervoor te zorgen dat op leeftijdsniveau door de kinderen gevoetbald kan worden.

In de bijlage vinden jullie het persbericht dat door beide clubs uitgegeven gaat worden. Dit als gezamenlijke uitleg over het proces en om de gemaakte afspraken nog duidelijker te maken, zowel binnen als buiten de clubs.

Wij vermelden hierbij nog graag dat de TC Jeugd en de Jeugdcommissie, samen met leiders en trainers, nog bezig zijn met het zoeken naar een mooie oplossing voor het volgende seizoen voor onze meisjesteams.

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie uiteraard bij ons terecht.

Namens de Jeugdafdeling, TC Jeugd en Bestuur

Frank Hubers, Marcel Schiks en Pedro Verdijck

Bijlage: Persbericht