Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Vrijwilligersfeest: 22 december 2018

[09/12] Gepubliceerd namens de Kantinecommissie

De laatste weken van het voetbaljaar 2018 zijn inmiddels aangebroken en onze teams werken hun laatste wedstrijden voor de winterstop af. Ook dit jaar hebben onze leden weer veel voetbalplezier beleefd. Het Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar eigenlijk is het dat niet. Zowel voor- als achter de schermen zorgen de tientallen vrijwilligers van VIOS’38 ervoor dat onze leden kunnen genieten van het voetbalspelletje en van al die andere voorzieningen die onze mooie club te bieden heeft.

VIOS’38 prijst zich gelukkig met de vele vrijwilligers die bereid zijn hun tijd en energie te steken in onze club. Het toont de grote betrokkenheid bij onze club, iets wat vandaag de dag niet voor elke vereniging meer vanzelfsprekend is. Daar mogen wij als VIOS’38 dan ook ontzettend trots op zijn!

Om al onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, vindt er op 22 december 2018 het vrijwilligersfeest plaats. De uitnodigingen hiervoor zullen spoedig in de mailboxen belanden, dus houd je digitale postvakje in de gaten!