Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

REMINDER: VIOS’38 vrijwilligersfeest op 23 december 2017!

[26/10] Gepubliceerd namens de Kantinecommissie

Inmiddels rolt de bal al enkele weken weer over ons sportpark en de verschillende teams maken zich op voor een nieuw voetbalseizoen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar eigenlijk is het dat niet. Zowel voor- als achter de schermen zorgen de tientallen vrijwilligers van VIOS’38 ervoor dat onze leden kunnen genieten van het voetbalspelletje en van al die andere voorzieningen die onze mooie club te bieden heeft.

VIOS’38 prijst zich gelukkig met de vele vrijwilligers die bereid zijn hun tijd en energie te steken in onze club. Het toont de grote betrokkenheid bij onze club, iets wat vandaag de dag niet voor elke vereniging meer vanzelfsprekend is. Daar mogen wij als VIOS’38 dan ook ontzettend trots op zijn!

Om al onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, vindt er op 23 december 2017 het vrijwilligersfeest plaats. De specifieke uitnodiging volgt nog t.z.t. per mail, maar de datum kondigen we nu al aan zodat zoveel mogelijk vrijwilligers hierbij aanwezig kunnen zijn. Omcirkel het dus alvast in je agenda!