Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Het bestuur van Vios’38

[06/09] Gepubliceerd namens de TC-Senioren

Missie en visie
In de missie wordt beschreven hoe het bestaansrecht van de voetbalvereniging VIOS’38 wordt gezien. Er wordt duidelijk aangegeven wat de reden is van ons bestaan, wat onze rol is in de samenleving en wat we willen uitdragen. In de visie wordt aangegeven waar we als VIOS’38 zijnde naartoe willen groeien.

Missie “VIOS’38 is een voetbalclub in het mooie Beugen waar de jeugd (jongens en meisjes), de senioren en veteranen (dames en heren) goed en fijn kunnen voetballen en met uitnodigende faciliteiten meehelpt aan de leefbaarheid van Beugen.”

Visie “VIOS’38 is een goede vijfde- of vierdeklasser met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers en daarbij een stabiele financiële situatie.”


Onze taak is om ervoor te zorgen dat onze strategische ‘’Missie en Visie’’ ook wordt gerealiseerd.

Dat kunnen we niet alleen, maar doen we samen met alle leden van onze mooie vereniging. Het is belangrijk dat we de randvoorwaarden ook dagelijks invullen. Daarbij zijn goedlopende commissies bij Vios’38 ontzettend belangrijk. Wij proberen hen dus ook zoveel mogelijk te helpen en te faciliteren zodat zij hun werk kunnen doen.

Daardoor zijn we samen in staat om de ‘’Vios’38 Missie en Visie’’ werkelijkheid te laten zijn.


Wij zijn heel erg blij dat alle commissies, samen met alle vrijwilligers, ontzettend goed hun werk doen waardoor we waar maken waar we met z’n allen voor staan.

Daar moeten we, met elkaar, mooi mee doorgaan.

Wij zijn trots op alle leden en vrijwilligers 😊

Het bestuur.

Pedro, Tiny, Dennis, Arno, Fons, Peter, Dennis en Stefan