Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Vios’38 JO13-1

[05/07] Gepubliceerd namens de TC-Senioren

In een nieuwe, leuke samenstelling zijn we dit jaar begonnen aan de bekerrondes. Dat ging helemaal niet onaardig. Jammer genoeg zaten we maar met 3 teams in een poule en ging alleen de eestgeplaatste door. Wij vielen als tweede dan ook af.

Het najaar hebben we best aardig gevoetbald. We stonden goed ingedeeld qua sterkte. We konden goed meedraaien en zijn dan ook als vierde geëindigd.

In de voorjaarscompetitie zijn we hoger ingedeeld, omdat de jongens onder 13-2 ook hoger moest gaan voetballen. We startten best aardig wederom. Een wedstrijdje gelijk, een wedstrijdje winst, helaas ook een wedstrijdje verlies. En dat laatste werd langzamerhand net steeds iets vaker.

Uiteindelijk zijn we als zevende in de competitie geëindigd. Nog niet eens zo slecht! Jammer was het wel dat de Vios jongens onder 13-2 ons van het veld speelde. In de eerste helft konden we nog wel wat weerstand bieden, vooral ook omdat we groter en fysiek sterker zijn. Maar in de tweede helft kwamen we voetballend echt tekort en zij hebben dan ook de wedstrijd gewonnen.

Het team was niet altijd even fanatiek en de trainingen daardoor ook niet. Helaas door stages- en werkdrukte waren Jens en Kay ook niet altijd aanwezig bij de trainingen en wedstrijden. We startten de trainingen vaak eerst zelf, maar later in het seizoen zijn we korter gaan trainen, zodat er wel leiding bij was. Dat was allemaal wel jammer. Soms had iedereen een goede dag en liep het als een trein. En soms gebeurde het omgekeerde. Als het bij een persoon niet zo liep, dan liep het vaak bij de meesten wat minder.

We hebben een leuk team en samen kunnen we nog enorm groeien.
Genoeg perspectief voor het volgende seizoen!

Vigo Maassen & Matthias Eijgenraam