Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Vios’38 JO11-1

[02/07] Gepubliceerd namens de TC-Senioren

We kunnen met de JO11-1 terugkijken op een prima seizoen. De competitie werd gestart met een nieuwe groep. Een fanatieke groep jongens waarbij de opkomst op de trainingen het hele jaar zeer hoog was. Er werd met veel inzet getraind. En dat is fijn want dan kun je samen tot een goed resultaat komen. In de eerste competitiehelft waren de verschillen met de andere teams soms erg groot in het voordeel van Vios. Uiteindelijk eindigden de jongens op een verdiende gedeelde 1ste plek waarna dit beloond werd met natuurlijk een rondje op de platte kar door Beugen.

In het voorjaar werden we ingedeeld op een hoger niveau. Er kwam meer tegenstand en de jongens moesten er soms hard voor werken om de punten binnen te slepen. Uiteindelijk werd er een knappe 6de plaats behaald.

Een ander hoogtepunt dit seizoen was het Easter Open toernooi. Op de zaterdag werd er in Beugen een knappe 2de plaats in de poule behaald waarna de jongens op de zondagmiddag in St-Hubert in de winnaarspoule terecht kwamen. Er werd gevoetbald tegen 2 tegenstanders uit Engeland en 1 uit Schotland. De jongens hebben op deze zondag fantastisch staan te voetballen. Door echt keihard voor elkaar te werken en goed keeperswerk waren dit spannende wedstrijden. Er werden 2 wedstrijden gelijk gespeeld (0-0) en de andere werd met maar 1-0 verloren. Een geweldig resultaat waar de jongens echt trots op mochten zijn.

Wij als trainers/leiders hebben een heel leuk seizoen gehad, mede dankzij het team. Wij hopen dat dit andersom ook zo ervaren is, maar aan de gezichtjes te zien zit dat wel goed 🙂 !

Namens de trainers,
Roy, Janneke en Anita