Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

VIOS’38 JO11-1

[13/06] Gepubliceerd namens de TC-Senioren

We gingen van start in een klasse waar we van dachten dat het mooie gelijkwaardige tegenstanders zouden zijn. Dat was helaas niet het geval. De jongens voetbalden te gemakkelijk en wonnen alle wedstrijden. Uiteindelijk werden we kampioen. Het team heeft het hele seizoen lekker getraind en de wedstrijden waren soms met groot verschil gewonnen. Enkele voordelen van deze seizoenshelft was wel dat ze de op de training geleerde acties in het veld uit konden voeren en ook het linkse been werd regelmatig gebruikt. Ze hadden dus wat meer tijd door de mindere tegenstanders om de moves en skills te gebruiken.

In de 2e seizoenshelft hadden we besloten om 2 klassen hoger te gaan voetballen. We hebben daar goed aan gedaan om de jongens zo meer uitdaging te bieden en zo wedstrijden te voetballen met veel betere tegenstanders. We konden iedere wedstrijd goed mee en kwamen net wat tekort om enkele wedstrijden te winnen. Door de meer fysieke tegenstanders kwamen er diverse blessures die maar niet herstelden. Hierdoor hebben de mannen op hun tenen moeten lopen om zo toch steeds weer goed tegenstand te bieden.

Als afsluiting speelden we nog toernooien in Wanroij, 1e plek, en Boxmeer. Zie foto, Lucas Graat ontbreekt.
Uiteindelijk hebben we een prachtig seizoen gehad waarin de jongens lekker getraind hebben, sportief bezig zijn geweest en echt prima gepresteerd hebben !!!!!

Patrick, Eugene en Marcel zijn trots op de jongens. We hebben de jongens hopelijk weer veel geleerd en fijn met de jongens gewerkt en gelachen.
Op naar een mooi sportief nieuw seizoen.

Groeten,
Patrick, Eugene, Marcel