Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Vios’38 JO13-1

[16/07] Gepubliceerd namens de TC-Senioren

Met veel vertrouwen zijn we als Jo13 gestart in de 1e klasse. Het was een uitdaging om tegen de toch wat grotere clubs te spelen en te ervaren waar we stonden. De 1e seizoenshelft konden we goed meekomen en werd er leuk gevoetbald. De jongens waren in het begin vaak wat terughoudend maar dat veranderde steeds meer in zelfverzekerdheid. De 1e seizoenshelft zijn we uiteindelijk op een zeer mooie 2e plaats geëindigd.

In de competitie in het voorjaar troffen we ook weer gelijkwaardige tegenstanders. Ook nu werd er met veel plezier gevoetbald en zat er zichtbaar met periodes beter spel in. De tegenstanders waren zeker niet minder en we stonden iedere zaterdag weer ons mannetje en pakten de punten. Het mooie van dit team is dat de jongens ervoor elkaar staan en dat op het oog de betere tegenstanders veel moeite hadden met ons. Door onze inzet en de zelfverzekerdheid hebben we uiteindelijk het kampioenschap gepakt.

Met name het geloof in de eigen waarde en het geloof in hun kwaliteit als team hebben we samen opgebouwd. Door de zeer prettige samenwerking met Patrick, Eugene, Fons, Bryan en mijzelf hebben we stappen gemaakt en gaan we hier met alle plezier mee verder om ook volgend seizoen weer lekker te kunnen ballen.