Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Vios’38 JO19-1

[10/07] Gepubliceerd namens de TC-Senioren

Najaarscompetitie:
Afgelopen najaar zijn we in 3e klasse 105 begonnen, hier hebben we helaas met vele tegenslagen maar 9 punten uit 10 wedstrijden gehaald. Dit zorgde ervoor dat we 7e zijn geëindigd in deze competitie. Vooral het feit dat we tegen mannen, met flinke baarden, moesten voetballen maakte het heel zwaar maar we hebben ons goed geweerd !

Voorjaarcompetitie:
Dit voorjaar zijn we begonnen in de 3e klasse 104. We begonnen dit voorjaar goed met 3 overwinningen achter elkaar. Helaas hebben we daarna wat punten laten liggen, maar we hebben tussen alle goede teams door toch nog een paar wedstrijden weten te winnen en dat leidde tot een hele mooie 3e plaats in de competitie. We hebben hier in 10 wedstrijden 22 punten weten te behalen.

Afsluiting:
Dit jaar zijn we met de JO19, JO15 1/2 en MO17 naar Landal Het Vennenbos geweest. We zaten met alle teams op 1 vakantiepark. Dit was echt supergezellig. We hebben van alles gedaan: we hebben een voetbaltoernooi tegen elkaar gedaan. We hebben op een pannaveldje met z’n allen gevoetbald. We hebben ook met z’n allen gezwommen in het tropisch zwemparadijs. Dit hebben we allemaal mogelijk gemaakt met hard werken en sponsoren. We hebben auto’s gewassen en geholpen op de barbecue en daarmee genoeg geld op gehaald om een super weekendje weg te kunnen organiseren.

Kato Flohr
Speler Vios’38 JO19-1