Logo Vios'38
LET OP! De mobiele variant van de website is nog in ontwikkeling.

Vios’38 JO9-1

[11/06] Gepubliceerd namens de TC-Senioren

Het jaar zit er weer op.

De jonge honden van de JO9-1 hebben zich weer van hun beste kant laten zien. De hooggespannen verwachtingen aan het begin van het seizoen zijn ten volle uitgekomen. Ok, misschien niet in de resultaten, maar de wedstrijden die wekelijks op de mat werden gelegd deed menigeen zijn vingers erbij aflikken. Het einde van het seizoen is het ideale moment om even wat meer in detail in te gaan op de verschillende spelers die Vios’38 JO9-1 dit jaar zo groot hebben gemaakt.

Om te beginnen achterin. De keepers rol is dit jaar met verve ingevuld door Mille. Mede door haar wonderhandschoenen en doorzettingsvermogen is mening ‘zeker’ doelpunt door haar verijdeld. De ontdekking van haar fluwelen balbehandeling heeft haar doen besluiten om te bekijken of ze binnen andere sporten ook van dergelijke meerwaarde kan zijn. We wensen haar veel succes !

In de achterste linie zijn we dit jaar verwend met een aantal echte ijzervreters. Als een geoliede machine werden de onderlinge posities naar hartenlust overgenomen zodat altijd op de juiste plek, de juiste speler stond. Thijs met zijn op het juiste moment ingezette slidings, Siem met de continue drive naar voren en Jules die mening tegenstander dit jaar tot wanhoop gedreven heeft.

Op het middenveld ook niets anders dan hulde. Er is geen 1 positie zo lastig in te vullen als middenvelder. “Wanneer moet ik naar voren? Wanneer moet ik uitzakken? Wanneer moet ik ruimtes dichtlopen?” Allemaal vragen, die door het hoofd blijven spelen. Kai, Danielle en Lucas hebben dit werkelijk uitstekend ingevuld. Daarbij zijn de vele conditionele trainingsoefeningen zeker van pas gekomen. Hoe anders verklaar je de vele meters die ze volgens de statistieken na afloop van de wedstrijd hebben afgelegd.

En dan voorin. Want ook al heb je de veldbezetting staan, er zijn natuurlijk ook spelers die uiteindelijk de bal in het netje moeten leggen. Met Ole en de tijdens de winterstop getransfereerde J.P. is ook dit onderdeel van het spel op een geweldige wijze ingevuld. Met name de counters, waarbij na 3 (!) keer raken de bal van de Beugens keeper in het doel van de tegenstander lag, zijn uniek te noemen.

Tot slot wensen wij, Rob en Freek, alle spelers een geweldig nieuw seizoen en hopen dat jullie dit jaar met veel plezier beleefd hebben !!