• Club van 50

 • De Club van 50 is een groep leden en supporters van VIOS'38 die de vereniging gezamenlijk financieel steunen. Inmiddels zijn er 127 sympathisanten lid als 'kleine' sponsor binnen VIOS'38. De financiële armslag die men op deze manier genereert voor de vereniging is enorm.


  De Club van 50 avond en haar initiatieven!
  Traditioneel is er op de eerste vrijdag van december de jaarlijkse vergadering van de Club van 50. Tijdens deze avond mogen de leden van de Club van 50 stemmen op ingediende voorstellen. Een greep uit de voorstellen die na de stemronde gerealiseerd werden: Techniektraining jeugd (NTK) m.m.v. René Meulensteen, kortingstientje trainingspakken jeugd, geel-zwarte doelnetten hoofdveld, bijdrage jeugdkamp, houten hangtafel met 8 krukken voor kantine, extra activiteiten jeugdteams (zaalvoetbal, samen naar een interland/wedstrijd), AED-apparaat, trainingspakken voor nieuwe jeugdtrainers, winterjacks voor alle jeugdleiders, etc etc.

  Wilt u na bovenstaande gelezen te hebben nader kennismaken met de Club van 50? Neem dan vrijblijvend contact met ons op (e-mail: clubvan50@outlook.com).

  Gastsprekers door de jaren heen:
  2024: Club van 50 avond op vrijdag 13 december.
  2023: Robert Maaskant, ex-profvoetballer,  voormalig voetbaltrainer, en analist sportzender ESPN.
  2022: Romano Denneboom, voormalig profvoetballer en eenmalig international Nederlands Elftal.
  2021: John de Wolf, clubicoon van Feyenoord
  2020: 1e digitale ledenavond i.v.m. coronamaatregelen, live TV-uitzending via YouTube
  2019: Royston Drenthe, voormalig voetballer van o.a. Feyenoord en Real Madrid
  2018: Hans Segers, keeperstrainer Australisch voetbalelftal en voormalig keeper PSV, Nottingham Forest, Wimbledon, Tottenham Hotspur
  2017: Roderik van Kerkhof, medeoprichter en eigenaar van Futuralis Football Group
  2016: Aad de Mos, voormalig voetbaltrainer van onder meer PSV & AJAX
  2015: Daphne Koster, voetbalster bij AJAX
  2014: John van Zweden, mede-eigenaar van Premier League-club Swansea City AFC uit Wales
  2013: Iwan van Duren, onderzoeksjournalist Voetbal International en co-auteur 'Voetbalmaffia - We schieten je kapot'

  Eerdere gastsprekers: Harry van Raaij (oud-voorzitter PSV), Pol van Boekel (FIFA-scheidsrechter en ex-profvoetballer), Willem Korsten (ex-profvoetballer van o.a. Tottenham Hotspur, Vitesse en NEC), Arno Arts (ex-profvoetballer van Willem II en NEC).
  In 2010 was er speciaal forum (Vios International) met Johan Derksen (hoofdredacteur VI), Emile Roemer (partijleider SP), Wim Suurbier (ex-international) en Evert ten Napel (sportcommentator).