• Na het team van JO15-1, dat vorige week al officieel het kampioenschap behaalde en het nu nog eens dunnetjes overdeed met een 8-0 overwinning, werd afgelopen zaterdag ook het team van JO17-1 kampioen.

    Het hing wel aan een zijden draadje, want pas net op het einde van de wedstrijd wist men een achterstand van 1-2 om te buigen in een 3-2 voorsprong. Na afloop was het nog even heel spannend, want men was ook afhankelijk van de uitslag van de  wedstrijd van de concurrent. Na een paar minuten kwam echter het verlossende woord: KAMPIOEN met een iets beter doelsaldo (+2).

    Nadat eerder op de middag JO15-1 al begonnen was met het kampioensfeest, barstte nu ook bij JO17-1 het feest in alle hevigheid los. De beide teams begonnen, onder luid applaus van de vele toeschouwers,  gezamenlijk aan hun rondrit door Beugen. Daarna ging het feestgedruis weer vrolijk verder op het sportpark.

    De “platte kar” had met een beetje meer geluk nog voller kunnen zijn, want JO19-1 kwam, na een overwinning van 14-1, toch nog net te kort om kampioen te worden. Ook JO11-2 lukte het niet, het team verloor helaas haar laatste wedstrijd met  1-4 en eindigde als tweede, ook net geen kampioen.