• Over VIOS'38

  VIOS’38 is de voetbalvereniging uit Beugen. De afkorting VIOS staat voor “Vooruit Is Ons Streven” en ’38 staat voor het oprichtingsjaartal (1938). In dat jaar werd op 18 april Tubantia opgericht. In 1947 werd deze naam veranderd in “Prinses Maria”. Vervolgens werd voor de naam “Vooruit Is Ons Streven” gekozen. Omdat meerdere clubs deze afkorting gebruikte, plaatste VIOS het jaar des oprichting achter de naam, waardoor VIOS’38 ontstond!

  Missie en visie
  In de missie wordt beschreven hoe het bestaansrecht van de voetbalvereniging VIOS’38 wordt gezien. Er wordt duidelijk aangegeven wat de reden is van ons bestaan, wat onze rol is in de samenleving en wat we willen uitdragen. In de visie wordt aangegeven waar we als VIOS’38 zijnde naartoe willen groeien.

  Missie
  “VIOS’38 is een voetbalclub in het mooie Beugen waar de jeugd en de senioren (dames en heren) goed en fijn kunnen voetballen en met uitnodigende faciliteiten meehelpt aan de leefbaarheid van Beugen.”

  Visie
  “VIOS’38 is een goede vijfde- of vierdeklasser met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers en daarbij een stabiele financiële situatie.”

  Tenue
  Alle teams van VIOS’38 spelen in tenues met verticale strepen in geel-zwart. De broek is zwart en de kousen zijn horizontaal in het geel-zwart gestreept.

  VIOS’38: een echte vereniging
  De een sport voor de prestatie, de ander voor het sociale aspect. Bij VIOS’38 zijn we trots om aan beide wensen te voldoen. Zo stimuleren we de ontwikkeling van de vaardigheden van onze jongste voetballers en voetbalsters met de trainingsfilosofie van René Meulensteen, maar bieden we onze leden ook veel activiteiten buiten de wedstrijden en trainingen om. En dat het hele jaar door.

  Dit is niet mogelijk zonder de inzet van vele betrokken vrijwilligers. Zij zorgen er samen met onze leden voor dat we een echte vereniging zijn. Denk aan het onderhoud van het sportpark, maar ook de verzorging van het materiaal. Ons sportpark biedt uitstekende faciliteiten en is voor iedereen goed bereikbaar. Dat vinden wij belangrijk.

  Want iedereen moet kunnen voetballen bij VIOS’38. Of je nu gaat voor de sportieve prestatie in het eerste elftal of de gezelligheid in een lager team. Onze vereniging biedt jou de mogelijkheid om in teamverband te sporten, voor een betaalbare contributie in een betrokken omgeving.

  DUS! Of je nu een jongen, meisje, vrouw of man bent: wij heten jou van harte welkom bij onze vereniging! Stuur een mailtje naar onze secretaris (secretaris@www.vios38.nl) of kom eens op bezoek op Sportpark De Slatert en spreek een van onze vrijwilligers aan.

  Tenue

  Alle teams van VIOS’38 spelen in tenues met verticale strepen in geel-zwart. De broek is zwart en de kousen zijn horizontaal in het geel-zwart gestreept.