• Beste VIOS'38-leden,

  Ook dit jaar organiseren we weer het Easter Open toernooi, ditmaal op 30 en 31 maart. Om alles wat bij dit toernooi komt kijken in goede banen te kunnen leiden hebben we wederom hulp nodig van zo veel mogelijk vrijwilligers. Buiten het feit dat je daarmee een mooie bijdrage levert aan een van de leukste en drukbezochtste weekenden op de club, zijn het ook enorm gezellige dagen voor iedereen die op de club komt. Uiteraard zorgen wij voor een aantal consumpties. Ook valt het helpen bij Easter Open onder de clubdiensten, waardoor je die al af kan strepen.

  Voor dit jaar zijn we op zoek naar mensen die ons met de volgende taken zouden willen helpen:
  Schoonmaak en onderhoud: op zaterdag en/of zondag na afloop van de wedstrijden helpen bij het schoonmaken van het sportpark en zorgen dat het park weer klaar is voor de volgende dagen. Dit zal voor hooguit één à twee uur zijn, waarna er nog genoeg tijd is om de dag met een hapje en drankje af te sluiten.
  Veldcoördinatoren: toezicht houden langs de velden, het zijn van eerste aanspreekpunt en het in goede banen leiden van alles rondom de wedstrijden.
  Scheidsrechters: op de toernooidagen worden korte wedstrijdjes van 20 of 30 minuten gespeeld.
  Kantinedienst: dit kan zowel achter de bar als in de keuken.

  Voor alle bovenstaande geldt dat je natuurlijk kan aangeven of dat je één of meerdere dagdelen zou kunnen. Mocht je op een andere manier van nut kunnen zijn horen we dat uiteraard ook graag.
  Mocht je willen helpen, neem dan contact op met Luuk Schaminée of Peter Jansen door een mail te sturen naar luuk1902@outlook.com of ptmds.jansen@ziggo.nl.

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie Easter Open